Запомнить Забыли пароль? Регистрация
Advertisement
Календарь
<< Март ’24  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    
 2
 3
 9
10
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Последние новости банков
Следующая
Укрексімбанк запровадив для клієнтів сучасні інструменти хеджування валютних ризиків
Размер текста:

 

Укрексімбанк запровадив для клієнтів сучасні інструменти хеджування валютних ризиків

Державний Укрексімбанк розширив спектр розрахункового обслуговування юридичних осіб новими послугами з виконання валютних операцій на умовах «форвард» і «своп». Такі операції використовуються для мінімізації наслідків курсових коливань та надають можливість клієнтам точно спрогнозувати свої грошові потоки.
«Операції «форвард» і «своп» особливо доречні для експортерів сільськогосподарської та металургійної продукції, рітейл-імпортерів (харчові продукти, техніка, одяг тощо), імпортерів сільськогосподарських добрив. Так само для фінансового планування на майбутні періоди та точного розрахунку впливу валютного курсу на доходи та витрати ці продукти будуть корисними, зокрема, й валютним позичальникам», – зазначив директор Департаменту казначейсько-інвестиційних послуг Укрексімбанку Антон Болдирєв.
Укладення угод щодо валютних операцій на умовах «форвард» або «своп» доступне в Укрексімбанку підприємствам приватного і державного сектору та відбувається в електронному вигляді за допомогою системи дистанційного обслуговування iFOBS.
На сьогодні ці продукти включають купівлю або продаж іноземної валюти на умовах «форвард» з поставкою валюти та продаж іноземної валюти зі зворотним викупом на умовах «своп».

 

 



« Пред.   След. »


E-Mail: info@udinform.com  Тел: +38(044) 501-07-44, 230-04-44
Публикация и распространение какой-либо информации с сайта udinform.com без письменного согласия компании Укрдилинг запрещены.
Автоматизированное извлечение информации запрещено.
  • Русский
  • English