Запомнить Забыли пароль? Регистрация
Advertisement
Календарь
<< Март ’24  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    
 2
 3
 9
10
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Последние новости банков
Следующая
Самые читаемые новости
Укрексімбанк підписав кредитну угоду про розширення проекту зі Світовим банком на 100 млн дол. США
Размер текста:

 

Укрексімбанк підписав кредитну угоду про розширення спільного проекту зі Світовим банком на 100 млн дол. США

7 червня в Києві Голова Правління Укрексімбанку Євген Мецгер та Регіональний директор Світового банку у справах країн Східної Європи Аруп Банерджі підписали Угоду про позику для додаткового фінансування в рамках проекту "Доступ до довгострокового фінансування", яку напередодні затвердила Рада виконавчих директорів Світового банку. Документом передбачено розширення чинного проекту, який діє з 2018 року, на 100 млн дол. США до 250 млн дол. США.
Пандемія COVID-19 збільшила попит на довгострокове фінансування, зокрема, з боку малих та середніх підприємств. Тому за оцінками ходу реалізації проекту та загальної макроекономічної ситуації виділена Світовим банком сума коштів може бути виплачена набагато раніше дати завершення проекту. Очікується, що найбільші обсяги фінансування позичальники залучать саме у 2021 році.
Реалізація проекту Укрексімбанком здійснюється шляхом надання позик відібраним банкам-учасникам та субкредитів безпосередньо підприємствам-позичальникам відповідно до визначених Світовим банком критеріїв прийнятності, в тому числі з точки зору екологічних та соціальних ризиків і наслідків. Кошти надаються у формі кредитної лінії на поповнення робочого капіталу та інвестиційні потреби приватних орієнтованих на експорт, а також задіяних у вітчизняних ланцюгах таких поставок компаній, які постраждали від пандемії COVID-19.
Світовий банк відзначає, що під час впровадження проекту Укрексімбанк значно покращив якість управління. Розширення обсягів проекту також посилить інституційну спроможність Укрексімбанку, що закладено в засади реформування банків державного сектору України. Очікується, що реформа корпоративного управління призведе до подальшого поліпшення ефективності бізнес-моделі та операцій банку, зробивши його більш привабливим для потенційних приватних інвесторів.

 

 



« Пред.   След. »
  • Самое читаемое за сегодня
  • Самые последние


E-Mail: info@udinform.com  Тел: +38(044) 501-07-44, 230-04-44
Публикация и распространение какой-либо информации с сайта udinform.com без письменного согласия компании Укрдилинг запрещены.
Автоматизированное извлечение информации запрещено.
  • Русский
  • English