Запомнить Забыли пароль? Регистрация
Advertisement
Календарь
<< Апрель ’24  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 6
 7
13
14
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Последние новости банков
Следующая
Укрексімбанк видав перший на Прикарпатті кредит за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%»
Размер текста:

 

Укрексімбанк видав перший на Прикарпатті кредит за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

27 лютого 2020 р. філія Укрексімбанку у м. Івано-Франківську видала перший на Прикарпатті кредит за Програмою фінансування державної підтримки суб’єктів мікро- та малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%» на придбання обладнання для стоматологічної клініки.

Позичальник – приватний підприємець Роман Хопта – є кандидатом медичних наук та головним лікарем медичного центру «Репобона». Завдяки участі у державній програмі він отримав можливість придбати за кредитні кошти кисневий  концентратор та наркозно-дихальний апарат. З новим надійним і безпечним обладнанням медичний центр зможе покращити якість надання послуг та розширити їх спектр для жителів Прикарпаття. Зокрема, здійснювати лікування дітей, до яких неможливо через вік застосувати прийоми стандартної терапевтичної стоматології, або дорослих, які мають алергію на стандартні види наркозу.

«Реалізувати проект стало можливим завдяки відповідності позичальника вимогам державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» та стандартних кредитних процедур Укрексімбанку, зокрема: прибуткова діяльність, позитивна ділова репутація, зразкова фінансова дисципліна, наявність усіх необхідних для діяльності ліцензій, кількість найманих працівників до 50 осіб та річний дохід не більше 50 мільйонів гривень тощо, – зазначив заступник керуючого філії АТ «Укрексімбанк» у м. Івано-Франківську Микола Новосельський. – Крім того, наш клієнт планує впродовж наступного місяця розширити свою участь у програмі «Доступні кредити 5-7-9%» та запровадити новий проект, який дозволить укомплектувати необхідним обладнанням сучасну операційну кімнату в медичному центрі».

Розгляд заявок на отримання фінансування з державною підтримкою за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» триває. Дізнатися детальні умови програми можна у філіях та відділеннях Укрексімбанку, або надіславши заявку через електронний сервіс на вебсайті банку.

Довідково:
Філія АТ «Укрексімбанк» у м. Івано-Франківську є одним з найбільших кредиторів економіки області. Фокусується на підтримці орієнтованих на зовнішньоекономічну діяльність клієнтів, обслуговуванні підприємств галузі виробництва будівельних матеріалів, сільського господарства, деревообробної промисловості, сфери медичних послуг, відновлюваної енергетики, інженерії.
ФОП Хопта працює в медичній галузі понад 20 років та є власником медичного центру «Репобона». Крім комерційної діяльності, підприємець займається науковою і освітньою роботою та дотримується принципів ведення соціально-відповідального бізнесу. З 2014 року його клініка безкоштовно надає стоматологічні послуги учасникам АТО – ООС, яких за 5 років прийнято більше 200 осіб, та дітям з багатодітних сімей.

 

 



« Пред.   След. »


E-Mail: info@udinform.com  Тел: +38(044) 501-07-44, 230-04-44
Публикация и распространение какой-либо информации с сайта udinform.com без письменного согласия компании Укрдилинг запрещены.
Автоматизированное извлечение информации запрещено.
  • Русский
  • English