Запомнить Забыли пароль? Регистрация
Advertisement
Календарь
<< Март ’24  
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    
 2
 3
 9
10
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Последние новости банков
Следующая
Самые читаемые новости
Укрексімбанк придбав Військових облігацій на понад 8 мільярдів гривень
Размер текста:

 

Укрексімбанк придбав Військових облігацій на понад 8 мільярдів гривень

Обсяг військових облігацій України, придбаних на аукціонах Мінфіну Укрексімбанком та його клієнтами, становив 8,1 млрд.грн. Загалом Міністерство фінансів України на аукціонах розмістило облігації на суму 41 млрд.грн.
Кошти від випуску облігацій є важливим джерелом покриття критичних видатків держави для стабілізації її фінансової системи під час воєнного стану в умовах різкого зменшення податкових та інших надходжень до бюджету.
Юридичні та фізичні особи у зручний час можуть придбати в Укрексімбанку Військові облігації, номіновані в гривнях, доларах США та євро. Тарифи та комісії за операціями з Військовими облігаціями скасовано.
За операціями приватних клієнтів з Військовими облігаціями не утримується податок на доходи фізичної особи та військовий збір, не встановлюється обмежень на обсяг угоди. Діють максимально спрощені умови відкриття банківських рахунків та укладення договору про надання інвестиційних послуг на ринках капіталу.

 

 



« Пред.   След. »
  • Самое читаемое за сегодня
  • Самые последние

  • Это интересно


E-Mail: info@udinform.com  Тел: +38(044) 501-07-44, 230-04-44
Публикация и распространение какой-либо информации с сайта udinform.com без письменного согласия компании Укрдилинг запрещены.
Автоматизированное извлечение информации запрещено.
  • Русский
  • English